نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی، ارسال فیلم برای شبکه‌های معاند مصداق بارز خیانت به وطن است، از اشراف کامل دستگاه‌های امنیتی بر تحرکات مزدوران خبر داد و تصریح کرد: شناسایی و بازداشت روزانه مزدوران توسط وزارت اطلاعات با قاطعیت در حال انجام است.

ارسال محتوا برای رسانه‌های معاند؛ جرمی سنگین و غیرقابل بخشش در شرایط جنگی است/  جاده‌ صاف‌کن‌های جنایت در دام رصد پلیس فتا

سید علی یزدی‌خواه گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به راهکارهای قانونی برای مجازات همکاری با دشمن از طریق فضای مجازی و رسانه‌ای گفت: پس از وقایع جنگ ۱۲ روزه شاهد تقویت قوانین مرتبط با فعالیت به نفع کشورهای متخاصم در مجلس بودیم. حقیقت این است که در تمام دنیا، «وطن‌فروشی» و همکاری با دشمن امری مذموم و مطرود است؛ در فرهنگ غنی ما نیز این اقدام به طریق اولی، عملی شنیع، ناپسند و دون‌پایه محسوب می‌شود که وجدان بیدار جامعه آن را برنمی‌تابد.

تشدید مجازات‌ها؛ از رصد پلیس فتا تا تشکیل شعب ویژه قضایی

نایب ‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با تشریح ابعاد قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم ابلاغی در سال ۱۴۰۵، افزود: در راستای تشدید مجازات افرادی که با دشمنان جمهوری اسلامی همکاری می‌کنند، قانون مشخصی تصویب شده است. بر این اساس، وزارت اطلاعات در بحث شناسایی و دستگیری، فراجا و پلیس فتا در حوزه اعمال قانون و رصد هوشمند، وظایف قاطعی بر عهده دارند. همچنین محاکم قضایی موظف شده‌اند با تشکیل شعب ویژه، به پرونده این افراد با سرعت و قاطعیت رسیدگی کنند.

ضربه به شاهرگ مالی مزدوران؛ مصادره‌ اموال و دارایی‌ها در دستور کار جدی

وی موضوع برخورد مالی با خائنان را یکی از ارکان اصلی قانون جدید دانست و اظهار کرد: کسانی که به نفع بیگانه فعالیت می‌کنند، باید بدانند که مصادره اموال در دستور کار جدی قرار دارد. شناسایی املاک، دارایی‌های بانکی، کد ملی و سوابق گمرکی این افراد از طریق شبکه‌های اسناد و ثبت احوال برای مسئولان کار سختی نیست. حتی برای کسانی که در خارج از کشور با رسانه‌های دشمن همکاری می‌کنند، اقدامات لازم برای شناسایی و مصادره اموالشان در داخل کشور توسط قوه قضائیه آغاز شده و در برخی موارد نیز احکام صادر شده است.

ارسال فیلم برای «اینترنشنال» و «بی‌بی‌سی»، اقدام علیه امنیت در زمان جنگ است

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس با هشدار نسبت به عواقب همکاری با شبکه‌های ضدبشری، تصریح کرد: در روزهای سرنوشت‌سازی که ملت ایران برای دفاع از حاکمیت و تاریخ چندهزار ساله خود ایستادگی می‌کند، اجازه نخواهیم داد عده‌ای مزدور و جیره‌خوار با اقدامات به ظاهر ساده مثل فیلم‌برداری و ارسال محتوا برای شبکه‌های معاند، قدرت ملی ما را تضعیف کنند. این اقدام که جاده‌صاف‌کن جنایات استکبار جهانی است، در شرایط جنگی فعلی، جرمی سنگین و غیرقابل بخشش است.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با تأکید بر نقش آگاهی‌بخشی اجتماعی، خاطرنشان کرد: به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم مراقبت بیشتری از فرزندان خود داشته باشند تا در دام شبکه‌های ماهواره‌ای ضدانقلاب گرفتار نشوند. هم‌اکنون وزارت اطلاعات با اشراف کامل، روزانه تعدادی از مزدوران استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی آدم‌کش را شناسایی و دستگیر می‌کند که پرونده آن‌ها بلافاصله به مراجع قضایی ارسال می‌شود. امیدواریم قاطعیت دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، راه را بر هرگونه فریب‌خوردگی و خیانت به میهن ببندد. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار